مقالات آموزشی

نحوه ایجاد نقشه گوگل در وب سایت

00.png

در این آموزش قصد داریم نحوه قرار دادن نقشه گوگل در وب سایت را با هم مرور کنیم. همانطور که میدانیم در اکثر وب سایت ها جدای از نوع و ماهیت آنها، صفحه ای تحت عنوان "تماس با ما" یا راههای تماس وجود دارد. در این صفحه معمولا نشانی ها و شماره تلفن های تماس و همچین اطلاعات تماس در شبکه های اجتماعی درج میشوند. آمارها نشان میدهند بیش از 70 درصد بازدید وب سایت از طریق تلفن های هوشمند و یا موبایل صورت می گیرد. حال در نظر بگیرید مشتری شما برای مراجعه به نشانی درج شده در بخش "تماس با ما" وب سایتتان بخواهد از امکان مسیر یابی از روی نقشه اقدام کند! بله، این امکان به راحتی با استفاده از امکان اشتراک نقشه گوگل قابل پیاده سازی است! در حالت عادی استفاده از خدمات گوگل نیاز به ثبت نام و ایجاد حساب کاربری و دریافت کلید اختصاصی API دارد. اما راه ساده تری هم برای نمایش نقشه در وب سایتتان وجود دارد. در ادامه آموزش با ما همراه باشید.


وب سایت چیست؟

در مثالی بسیار ساده، وب سایت مانند خانه است. هر خانه ای به یک فضای فیزیکی(زمین) و یک سازه و ساختمان(دیوارها) و اسباب و اثاثیه نیاز دارد و برای اینکه آدم های دیگر بتوانند خانه شما را پیدا کنند نیاز به یک نشانی دارد.

در ساخت یک وب سایت با چهار عنصر اصلی سر و کار داریم:

1.قبل از ساختن وب سایتتان نیاز به یک نقشه و طرح دارید.

2.شما نیاز به فضایی دارید که بتوانید محتویات سایتتان را در آن ذخیره کنید. این فضا که وب سرور (Web Server) نام دارد کامپیوتری قدرتمند و قابل اطمینان است که نرم افزارهای خاصی روی آن نصب می شود و قادر است اطلاعات را روی اینترنت به اشتراک بگذارد.

3.باید محتویات سایتتان را فراهم کنید. محتویات یک سایت اغلب متن و تصویر و فایل های رسانه ای است. همچنین کدهای خاصی است که برای نمایش این موارد به صورتی زیبا و جذاب روی سایت شما به کار می روند.

4.در آخر هیچ کس نمی تواند بدون داشتن یک آدرس وب از سایت شما دیدن کند. این آدرس URL نامیده می شود(مانند: www.Jonoub.ir). مردم با استفاده از این آدرس سایت شما را روی اینترنت پیدا می کنند.


نرم افزار چیست؟

نرم‌افزار نام دیگری برای برنامه است. ظاهراً، اولین بار جان تاکی در سال ۱۹۵۸ این واژه را به‌این معنا به‌کار برده‌است. احتمالاً در انگلیسی این واژه را به قیاس سخت‌افزار ساخته‌اند که بسیار پیش از پیدایش رایانه (به معنای اسباب و اشیاء) به‌کار می‌رفته‌است. اگرچه «نرم‌افزار رایانه‌ای» و «برنامه رایانه‌ای» یک معنی دارند ولی به‌نظر می‌رسد اصطلاح «نرم‌افزار» بیشتر در مورد مجموعه نسبتاً بزرگی از برنامه‌ها به‌کار می‌رود و «برنامه» به جزئی از سیستم نرم‌افزاری اشاره دارد. نرم‌افزارهای رایانه را به دو دسته بزرگ می‌توان بخش کرد: · نرم‌افزار سیستم · نرم‌افزار کاربردی از لحاظ معماری نرم افزار ها به دسته های زیر تقسیم می شوند: · Client Base · Server Base · Client-Server Base نرم افزار های کاربردی جهت اجرا و سرویس دهی به کاربر یا کاربران نیاز به بستری برای ارتباط با سخت افزار های سیستم کامپیوتری دارند، که این وظیفه بر عهده ی سیستم عامل است. سیستم عامل ها دارای طبقه بندی های مختلفی از نظر نوع ارتباط با کاربر، شرکت سازنده، نوع توسعه و ... به دسته های مختلفی طبقه بندی می شوند. معروف ترین و محبوب ترین سیستم عامل در میان کاربران جهان سیستم عامل ویندوز شرکت مایکروسافت است که بیش از 80 درصد کاربران کامپیوتر و اینترنت در جهان از آن استفاده می کنند. شرکت فناوری اطلاعات جنوب، جهت توسعه و پیاده سازی سیستم های نرم افزار کاربردی تحت ویندوز از آخرین تکنولوژی های ارائه شده توسط مایکروسافت دراین خصوص بهره می گیرد، بطوریکه محصولات نرم افزاری این شرکت (طبق خواسته مشتری) قابل اجرا بر روی تمامی ویندوز های ارائه شده نسخه 32 و 64 بیتی (2000, XP, Vista, 7, Windows Mobile) می باشد.


آرشیو‌ مقالات آموزشی